Sandvolleyball 2023

Fjærvollstranda

Sandvolleyballskole 2024

Mandag 24. juni -onsdag 26. juni arrangerer vi gratis sandvolleyballskole for barn og ungdom i skolealder. 2014-2017 kullene kl. 11.00-13.30 og  2013 og opp til 18 år kl. 14.00-16.30. 

Vi har også i år fått gode støttespillere med på laget slik at vi kan tilby gratis tilbud med utstyrspakke og lunsj alle dager.

Gjensidigestiftelsen, Samfunnsløftet, Bø kommune, Norges volleyballforbund og Breitid Sport er alle med på å gjøre dette til et gratis og supert tiltak!

Sandvolleyballskole 2023

Mandag 26. juni -onsdag 28. juni arrangerer vi gratis sandvolleyballskole for barn og ungdom i skolealder. 2011-2016 kullene kl. 11.00-13.30 og  2010 og opp til 18 år kl. 14.00-16.30

Barna og ungdommene vil bli delt inn i partier tilpasse ferdigheter og størrelse. Dette gjelder både de som blir med tidlig på dagen og på ettermiddagen.

Vi har også i år fått gode støttespillere med på laget slik at vi kan tilby gratis tilbud med utstyrspakke og lunsj alle dager.

Gjensidigestiftelsen, Samfunnsløftet, Sparebank 68Nord, Bø kommune, Norges volleyballforbund ,NVBF Region Nord og Breitid Sport er alle med på å gjøre dette til et gratis og supert tiltak!

Sandvolleyballskole 27.-29. juli 2022

Onsdag, torsdag og fredag under Reginedagan vil det bli sandvolleyballskole for barn og ungdom i Bø. Tilbudet vil bli gratis og de som melder seg på får lunsj alle tre dager, utstyrspakke med egen ball, t-skjorte, drikkeflaske og gymbag.

Vi spiller på gress eller sand ved Bøhallen.

Sandvolleyballens dag 7. august 2022

Søndag 7. august er det ett år siden Norge vant olympisk gull i sandvolleyball! Vi feirer med å invitere til familiedag med sandvolleyball ved Bøhallen. Det vil bli turnering for alle i familien og fine premier.

Vi arrangerer ei uformell sandvolleyballturnering for barn og unge fra kl. 12.00-16.00

Sandvolleyballturnering på Fjærvollstranda onsdag 28. juli 2021!

Oppmøte og registrering 12.00-13.00. Kampene starter kl. 13.00.

Turneringa er for alle mellom 6-19 år. Vi har baner med ulike netthøyder og deler inn i puljer slik at vi får mest mulig jevne og artige kamper.

2-3 på hvert lag-det er lov å møte alene, vi setter sammen lag slik at det det blir lag å spille på for alle.

De minste spiller på 4X4m baner og de større spiller på full bane.

Vi håper å se menge av de som var med på sandvolleyballskolen!

Velkommen til sandvolleyballskole sommeren 2021!

Vi arrangerer 3 dager med sandvolleyballskole på Fjærvollstranda i uke 25, – mandag 21. juni – onsdag 23. jun

Sandvolleyballskolen er gratis for alle barn og unge i Bø, men vi har begrenset med plasser og vi trenger å vite hvem som kommer for å planlegge opplegg og bestille mat og utstyr.

Vi har to grupper: 6-12 år og 13-19 år.

Sted: Fjærvollstranda

6-12 år: kl 11.00-13.30 alle dager

13-19 år: kl. 14.00-16.30 alle dager.

Alle deltakere får t-skjorte, drikkeflaske, caps, enkel servering og en sandvolleyball til odel og eie!

Vi har mulighet til å ha 6 baner og kan derfor dele inn deltakerne inn i grupper etter erfaring og alder. Vi stiller med mange instruktører.

For anledningen er det blitt ordnet med toaletter ved parkeringa de tre dagene med sandvolleyballskole.

Sandvolleyballskolen er et tilbud til alle uansett nivå. Øvelser og opplegg tilpasses den enkelte. Derfor kan alle delta, også de som ikke har spilt volleyball før. Har du allerede spilt en del volleyball eller sandvolleyball, vil du kunne utvikle deg enda videre på sandvolleyballskolen. 

Sandvolleyballskolen støttes av Fjordkraft, Egil Kristoffersen og sønner, Framsikt, Bø kommune, Bulldozer Maskinlag, Samfunnsløftet og Gjensidigestiftelsen.

13. juni har Norges volleyballforbunds bobilturné stopp i Bø og driller oss i å arrangere sandvolleytreninger og turneringer. Kate Sønstebø fra NVBF tar seg av det organisatoriske og Vitor Macedo det sportslige . Les mer HER.

Vitor er fra Brasil, tidligere profesjonell spiller og nå landslagstrener for norges juniorlandslag og assistenttrener for norges seniorlandslag for damer.

Etter det setter vi i gang.

Mer info kommer på plakater, facebook og på instagram tidlig i juni.

Sandvolleyballturneringer

Etter sandvolleyballskolen vil det bli arrangert 3 sandvolleyballturneringer rundt om i Bø.

Onsdag 28. juli (under Reginedagan) arrangerer vi turnering på sandvolleyballturnering på Fjærvollstranda.

Resten av datoene ramler plutselig på plass!

Vi sees på stranda i sommer!

Raymond Kolbjørnsen filma, fotograferte og satte sammen film fra sandvolleyballturneringa og sandvolleyballskolen 29. juli 2020.

https://youtu.be/XOLpgwJltAg

Her er Bladet Vesterålens video fra Bø Beach Tour 2020.

https://www.youtube.com/embed/0kFfu8A_SvU