Støtt oss!

Bli medlem

Vi er et idrettslag og er avhengig av å ha medlemmer. En god del av finansieringa vi får fra idrettsforbund og det offentlige baseres på medlemstall. Den enkleste måten du kan støtte oss er å stå som medlem og betale den årlige kontingenten på 100kr. Som medlem hos oss får du og 15% rabatt hos vår samarbeidspartner Breitind sport på Vinjegården. BLI MED!

Idrettsstrøm

Vår sponsor Polar Kraft tilbyr idrettsstrøm, en av markedets beste spotprisavtaler på strøm. I tillegg til å være en av de billigste strømavtalene så går går et øre av hver kWh du kjøper til Bø volleyballklubb.

Les mer om strømavtalen og bestill via den ROSA knappen «Bestill via Polar Kraft» HER.

Grasrotandelen

Hvis du spiller hos norsk tipping kan du registrere Bø volleyballklubb som din grasrotmottaker. Da får klubben 7% av det du spiller for. Det å registrere grasrotandel påvirker ikke sjansen til å vinne eller gevinst. Spør om hjelp der du bruker å tippe, legg til Bø volleyballklubb i appen, eller følg instruksjonen HER.

Sponsing og gaver

Eier du en bedrift, eller jobber i en bedrift som ønsker å støtte arbeidet vi gjør? Vi tar gjerne i mot sponsing fra bedrifter som deler våre verdier om fellesskap og muligheter for alle i idretten. Vi tilbyr mulighet til å ha bedriftens logo på våre spilletrøyer hvis vi blir enige om flerårig sponsoravtale av noe størrelse. Alle sponsorer får tilbud om å ha sin logo på vår nettside med link til sin egen nettside. Vi «tagger» og innlegg i sosiale media med ønsket emneknagg # eller @ .

Vil bedriften din støtte oss uten ønske om gjenytelser som eksponering av logo etc er vi selvsagt åpne for det.

Ta kontakt med Morten Rønningen ang. sponsing og gaver.

Kontonummer: 4750 73 18 645

Organisasjonsnummer: 922 808 260