Støtt oss!

Bli medlem!

Vi er et idrettslag og er avhengig av å ha medlemmer. En god del av finansieringa vi får fra idrettsforbund og det offentlige baseres på medlemstall. Den enkleste måten du kan støtte oss er å stå som medlem og betale den årlige kontingenten på 100kr. Som medlem hos oss får du og 15% rabatt hos vår samarbeidspartner Breitind sport på Vinjegården.

Grasrotandelen

Hvis du spiller hos norsk tipping kan du registrere Bø volleyballklubb som din grasrotmottaker. Da får klubben 7% av det du spiller for. Det å registrere grasrotandel påvirker ikke sjansen til å vinne eller gevinst. Spør om hjelp der du bruker å tippe, legg til Bø volleyballklubb i appen, eller følg instruksjonen HER.

Sponsing og gaver

Eier du en bedrift, eller jobber i en bedrift som ønsker å støtte arbeidet vi gjør? Vi tar gjerne i mot sponsing fra bedrifter som deler våre verdier om fellesskap og muligheter for alle i idretten. Vi tilbyr mulighet til å ha bedriftens logo på våre spilletrøyer hvis vi blir enige om flerårig sponsoravtale av noe størrelse. Alle sponsorer får tilbud om å ha sin logo på vår nettside med link til sin egen nettside. Vi «tagger» og innlegg i sosiale media med ønsket emneknagg # eller @ .

Vil bedriften din støtte oss uten ønske om gjenytelser som eksponering av logo etc er vi selvsagt åpne for det.

Ta kontakt med Morten Rønningen ang. sponsing og gaver.

Kontonummer: 4750 73 18 645

Organisasjonsnummer: 922 808 260